からしマヨネーズ
21 Agost 2008 at 6:53 pm 2 comentaris
Què deu tenir d’especial aquesta salsa “Karashimayone-zu” (Mostassa i Maionesa)?
És una salsa moderna per fideus Yakisoba, però la gràcia no és el pack, ni el dibuix ni que sigui maionesa o mostassa, sino un altre detall.
Com podeu veure a la segona foto la mostassa i la maionesa estan en compartiments separats, i com es pot veure a la primera imatge la manera d’aplicar la salsa és bastant curiosa, plegant pel mig el recipient i pressionant el compartiment de la maionesa contra el de la mostassa. Però quin és el resultat?
Cliqueu a “More…”
Entry filed under: General.
2 comentaris Add your own
Deixa un comentari
Trackback this post | Subscribe to the comments via RSS Feed
1. Jennifer | 26 Agost 2008 a les 11:38 pm
最初に
「ああ、普通の麺だ。真澄はどうしてこんな詰らない写真をアップしたんだろうか。。。」と思ってた。
けどもうちょっと見ると気づいたよ◎
これは麺だけじゃなくてやっぱその薬味もあるんだ!
キッチリ同じ太さで全然見えなかったわ笑。
マヨカラネーズおいしいネー!!
2. Jennifer | 26 Agost 2008 a les 11:43 pm
P.S. 今度は日本語で書いて下さいネーズ^^ぉl