からしマヨネーズ

21 Agost 2008 at 6:53 pm 2 comentaris

Què deu tenir d’especial aquesta salsa “Karashimayone-zu” (Mostassa i Maionesa)?
És una salsa moderna per fideus Yakisoba, però la gràcia no és el pack, ni el dibuix ni que sigui maionesa o mostassa, sino un altre detall.

Com podeu veure a la segona foto la mostassa i la maionesa estan en compartiments separats, i com es pot veure a la primera imatge la manera d’aplicar la salsa és bastant curiosa, plegant pel mig el recipient i pressionant el compartiment de la maionesa contra el de la mostassa. Però quin és el resultat?

Cliqueu a “More…”

Entry filed under: General.

Resum fotogràfic Marroc ’08 Formigues

2 comentaris Add your own

  • 1. Jennifer  |  26 Agost 2008 a les 11:38 pm

    最初に

    「ああ、普通の麺だ。真澄はどうしてこんな詰らない写真をアップしたんだろうか。。。」と思ってた。

    けどもうちょっと見ると気づいたよ◎
    これは麺だけじゃなくてやっぱその薬味もあるんだ!
    キッチリ同じ太さで全然見えなかったわ笑。
    マヨカラネーズおいしいネー!! 

    Respon
  • 2. Jennifer  |  26 Agost 2008 a les 11:43 pm

    P.S. 今度は日本語で書いて下さいネーズ^^ぉl

    Respon

Deixa un comentari

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


RSS Twitter

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

Flickr Photos

Blog Stats

  • 51.528 hits

del.icio.us