ラジオ体操 (Gimnàstica amb ràdio)

29 Juliol 2007 at 8:14 am 2 comentaris

Gimnàstica a les 6.30 del matí era el que menys em venia de gust avui, però és el que toca al Japó quan vas a algun lloc a divertir-te.

Avui hem anat a un esdeveniment que es dóna de tant en tant al Japó, que consisteix a, entre tot de gent, estirar una xarxa que esta ficada al mar cap a terra, i arrossegar els peixos que hi quedin atrapats, per després atrapar-los i menjar-los.

Ens hem hagut de llevar a les 4 del matí, perquè a les 6 havíem quedat amb els que ens reservaven les entrades, i a les 6.20 ja erem a la platja, davant del pacífic.

Els que hagueu vist alguna sèrie japonesa o fins i tot HEROES (Herois) sabreu què és el que hem hagut de fer a partir de les 6.30 durant 10 minuts. Exercicis matinals!!! (és el que fan al terrat de les oficines on treballa el Hiro Nakamura.

taiso.jpg
Fent gimnàstica a les 6.30 del matí!

Un exemple de Radio Taiso a una escola. La musiqueta és la mateixa sempre

Després de l’exercici, ha començat l’hora de la neteja de la platja, “Per una platja sempre neta i agradable” anaven dient pels altaveus, i escoltant música, hem anat separant l’escombraria reciclable de la no reciclable. En 15 minuts la platja ha quedat bastant més neta del que estava.

pacific.jpg
El pacífic

A les 7 ha començat el bingo, i amb els qui anavem els ha tocat un fogonet, però a nosaltres res de res… i ja cap a les 8 o així, el que realment haviem anat a fer, estirar de la corda per atrapar els peixos. Jo no he estirat perquè estava fent fotos, però hi havia un munt de gent estirant i al final han repartit tots els peixos entre la gent que erem allà. Hem menjat una sopeta i cap a dinar de veritat, concretament Udon! (a un lloc a 1 hora i escaig de cotxe).

Després del dinar “ja” era la una, i hem tornat cap a casa. Total, un matí hiperaprofitat!

I demà a la nit Ikatsuri!!! (pesca de calamars!)

Adéu!

 

 

Entry filed under: Japan '07, Viatges.

Pesca nocturna! Cansament…

2 comentaris Add your own

  • 1. Ana  |  30 Juliol 2007 a les 12:47 pm

    sempre fan fer aixo abans d començar una activitat? deu ni do! jeje, tot i q a la foto no se us veu tan ben organitzats com ls q estan amb el hiro nakamura! :p
    no pareu d’anar a pescar no? ja podrieu congelar alguna coseta i portaru cap aki! xD

    q us passeu mb! ptons!!

    Respon
  • 2. Dani  |  30 Juliol 2007 a les 1:41 pm

    Eii ja he tornat de Londres! Déu n’hi do com aprofiteu el temps…jo avui m’he llevat a la 1…o sigui que he aprofitat el matí més o menys com vosaltres:p
    Segueix mantenint-nos informats!

    Respon

Deixa un comentari

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


RSS Twitter

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

Flickr Photos

Blog Stats

  • 51.486 hits

del.icio.us